// E premte ORA 21:20

Tash

NA NDIQNI

 •  

  Njerëzit e AAK-së betonojnë autostradën

  17/02/20190 SHIKIMENjë person ka përfunduar në Spitalin Rajonal të Mitrovicës pas plagëve që ka marrë nga goditja me thikë. Ngjarja ka ndodhur në rr. “Mbretëresha Teutë” në Mitrovicë dje rreth orës 14:20. Sipas raportit të Policisë, pas një rrahje në mes…

  Një person ka përfunduar në Spitalin Rajonal të Mitrovicës pas plagëve që ka marrë nga goditja me thikë. Ngjarja ka ndodhur në rr. “Mbretëresha Teutë” në Mitrovicë dje rreth orës 14:20. Sipas raportit të Policisë, pas një rrahje në mes të viktimës dhe të dyshuarit, i dyshuari e ka therur me thikë në këmbë viktimën. Në vendin e ngjarjes, Policia ka gjetur dhe konfiskuar një shufër metalike, e cila dyshohet se është përdorur në rast. Dy palët, pas intervistimit dhe…

  Shiko videon

  Një person ka përfunduar në Spitalin Rajonal të Mitrovicës pas plagëve që ka marrë nga goditja me thikë. Ngjarja ka ndodhur në rr. “Mbretëresha Teutë” në Mitrovicë dje rreth orës 14:20. Sipas raportit të Policisë, pas një rrahje në mes të viktimës dhe të dyshuarit, i dyshuari e ka therur me thikë në këmbë viktimën. Në vendin e ngjarjes, Policia ka gjetur dhe konfiskuar një shufër metalike, e cila dyshohet se është përdorur në rast. Dy palët, pas intervistimit dhe…

  Shiko videon
   

  Skandali i Këshillit Gjyqësor të Kosovës

  17/02/20190 SHIKIMENjë person ka përfunduar në Spitalin Rajonal të Mitrovicës pas plagëve që ka marrë nga goditja me thikë. Ngjarja ka ndodhur në rr. “Mbretëresha Teutë” në Mitrovicë dje rreth orës 14:20. Sipas raportit të Policisë, pas një rrahje në mes…

   

  Shantazhi ndaj doktorit në Gjilan

  17/02/20190 SHIKIMENjë person ka përfunduar në Spitalin Rajonal të Mitrovicës pas plagëve që ka marrë nga goditja me thikë. Ngjarja ka ndodhur në rr. “Mbretëresha Teutë” në Mitrovicë dje rreth orës 14:20. Sipas raportit të Policisë, pas një rrahje në mes…

 •  

  Rrëfimi për pabarazinë në pronë

  17/02/20190 SHIKIMENjë person ka përfunduar në Spitalin Rajonal të Mitrovicës pas plagëve që ka marrë nga goditja me thikë. Ngjarja ka ndodhur në rr. “Mbretëresha Teutë” në Mitrovicë dje rreth orës 14:20. Sipas raportit të Policisë, pas një rrahje në mes…

  Një person ka përfunduar në Spitalin Rajonal të Mitrovicës pas plagëve që ka marrë nga goditja me thikë. Ngjarja ka ndodhur në rr. “Mbretëresha Teutë” në Mitrovicë dje rreth orës 14:20. Sipas raportit të Policisë, pas një rrahje në mes të viktimës dhe të dyshuarit, i dyshuari e ka therur me thikë në këmbë viktimën. Në vendin e ngjarjes, Policia ka gjetur dhe konfiskuar një shufër metalike, e cila dyshohet se është përdorur në rast. Dy palët, pas intervistimit dhe…

  Shiko videon

  Një person ka përfunduar në Spitalin Rajonal të Mitrovicës pas plagëve që ka marrë nga goditja me thikë. Ngjarja ka ndodhur në rr. “Mbretëresha Teutë” në Mitrovicë dje rreth orës 14:20. Sipas raportit të Policisë, pas një rrahje në mes të viktimës dhe të dyshuarit, i dyshuari e ka therur me thikë në këmbë viktimën. Në vendin e ngjarjes, Policia ka gjetur dhe konfiskuar një shufër metalike, e cila dyshohet se është përdorur në rast. Dy palët, pas intervistimit dhe…

  Shiko videon
   

  Lufta ndaj trafikantëve të drogës në Ferizaj

  17/02/2019- (0 min) - 0 SHIKIMENjë person ka përfunduar në Spitalin Rajonal të Mitrovicës pas plagëve që ka marrë nga goditja me thikë. Ngjarja ka ndodhur në rr. “Mbretëresha Teutë” në Mitrovicë dje rreth orës 14:20. Sipas raportit të Policisë, pas një rrahje në mes…

   

  Nënshkrimi i dyshimtë i Ramush Haradinajt

  17/02/2019- (0 min) - 0 SHIKIMENjë person ka përfunduar në Spitalin Rajonal të Mitrovicës pas plagëve që ka marrë nga goditja me thikë. Ngjarja ka ndodhur në rr. “Mbretëresha Teutë” në Mitrovicë dje rreth orës 14:20. Sipas raportit të Policisë, pas një rrahje në mes…

 •  

  Plagosja në duart e Policisë

  17/02/2019- (0 min) - 0 SHIKIMENjë person ka përfunduar në Spitalin Rajonal të Mitrovicës pas plagëve që ka marrë nga goditja me thikë. Ngjarja ka ndodhur në rr. “Mbretëresha Teutë” në Mitrovicë dje rreth orës 14:20. Sipas raportit të Policisë, pas një rrahje në mes…

  Një person ka përfunduar në Spitalin Rajonal të Mitrovicës pas plagëve që ka marrë nga goditja me thikë. Ngjarja ka ndodhur në rr. “Mbretëresha Teutë” në Mitrovicë dje rreth orës 14:20. Sipas raportit të Policisë, pas një rrahje në mes të viktimës dhe të dyshuarit, i dyshuari e ka therur me thikë në këmbë viktimën. Në vendin e ngjarjes, Policia ka gjetur dhe konfiskuar një shufër metalike, e cila dyshohet se është përdorur në rast. Dy palët, pas intervistimit dhe…

  Shiko videon

  Një person ka përfunduar në Spitalin Rajonal të Mitrovicës pas plagëve që ka marrë nga goditja me thikë. Ngjarja ka ndodhur në rr. “Mbretëresha Teutë” në Mitrovicë dje rreth orës 14:20. Sipas raportit të Policisë, pas një rrahje në mes të viktimës dhe të dyshuarit, i dyshuari e ka therur me thikë në këmbë viktimën. Në vendin e ngjarjes, Policia ka gjetur dhe konfiskuar një shufër metalike, e cila dyshohet se është përdorur në rast. Dy palët, pas intervistimit dhe…

  Shiko videon
   

  Deputeti komunal shef në Gjykatën e Ferizajit,vendimet “Copy Paste” të gjyqësorit

  16/10/20150 SHIKIME“Drejtësia në Kosovë”, sonte diskuton për politizimin e administratës së gjyqësorit. Hulumtimi sjell detaje se si një deputet komunal i...

Reklamë

Send this to a friend